Sutga ziravorlar qo'shib ichishning foydari

0

-Kardamonli sut: miya ishini rag'batlantiradi, depressiya va charchoqni ketkazadi.

-Za'faron qo'shilgan sut: bunday ichimlik asab tizimi, nafas olish yo'llari va qon tomirlarining ishini barqarorlashtiradi. «Zafronli sut» ni muntazam ravishda ichish ko'z ostidagi shishishni yengillashtiradi va quvvatni uzaytiradi.

-Sutga oz miqdorda dolchin qo'shilsa: quvvatga yanada kuch qo'shadi.

-Zerdechel (kurkuma) qo'shilgan sut: jigarga foydali va ajinlar bilan kurashadi.

-Zanjabil qo'shilgan sut: tanani «tozalaydi» va immunitetni yaxshilaydi.

-Muskat yong'og'i sutga alohida foyda qo'shadi: bosh og'rig'ini yo'qotadi, tonlaydi va xotirani yaxshilaydi. Shu bilan birga, sutga bir chimdim muskat yong'og'i qo'shib ichish, uyqusizlik va charchoq hissini yo'qotishi mumkin.

SoglomHayot